Cosuri de fum de inox

Cosuri de fum din inox izolate cu materiale de calitate, gata pentru a fi montate la evacuarea de la seminee si sobe pe lemne.

Aceasta gama de hornuri prezinta doua avantaje majore: fiind din inox este mult mai usor de transportat, de manipulat si de montat si, de asemenea, designul este unul modern care se potriveste oricarui tip de locuinta. Beneficiaza de posibilitati multiple de configurare, este rezistent in timp si foarte fiabil.

Pretul unui astfel de cos de fum din inox este unul competitiv, iar calitatea oferita de acesta este ridicata si racordata la cerintele si standardele europene de siguranta in materie de termice.

Cosul de fum din inox este o alternativa fiabila la cosul de fum clasic ceramic. Este performant, cu design modern si o  tehnica profesionala de evacuare. Disponibil intr-o gama larga de diametre interioare, acesta ofera avantajul unei functionari in siguranta si este pretabil pentru orice tip de combustibil. In plus, are o greutate redusa, se monteaza rapid si are garantie 10 ani.

 

 

Sistemul de cos de fum din inox este foarte cautat si preferat clientilor de surse termice. Este un sistem cu sectiune circulara, folosit in special pentru evacuarea gazelor de ardere din combustibil solid, de la seminee, centrale sau sobe. Poate fi folosit si pentru generatoarele de caldura ce functioneaza cu combustibil lichid sau gazos. Peretele exterior, rezistent la zgarieturi, se poate vopsi electrostatic cu negru, designul sau devenind unul foarte modern si foarte estetic.

 

 

Componente:

-perete exterior din otel galvanizat

-perete interior din otel inoxidabil

- sudura cu cordon longitudinal Laser

-izolatie termica din vata minerala bazaltica

 

 

Caracteristici:

- poate fi folosit la orice tip de sursa: semineu, soba pe lemne, centrala pe peleti

- utilizat pentru evacuare de combustibili: lichizi, solizi si gazosi 

- diametre interioare disponibile intre fi150 mm si fi200 mm