Cot burlan reglabil fi 200 / 0-90 gr

Pret Vechi 209 lei
146, 00 Lei
30 cm
200 Ø
200 Ø
Otel
2 mm
Negru
Lemn, Bricheti, Peleti
1000 °C
Vopsea termorezistenta Senotherm
Cot reglabil de la 0 la 90 de grade, pentru o racordare cat mai usoara in functie de pozitionarea sursei. Mufare usoara, etansa si rapida. Conceput pentru o gama larga de surse de caldura, fiind posibila utilizarea acestuia pentru sistemele din locuinta proprie cat si in domeniul industrial.
600 °C
Cot reglabil 0-90 grade cu usa de vizitare
2 ani
ceramic, caramida, inox
200
0-90 grade
Capac detasabil pentru curatare: DA Cot reglabil de la 0 la 90 de grade, prevazut cu capac de vizitare pentru inspectia si curatarea tronsoanelor ce fac legatura dintre camera de ardere si cosul de fum.Reglabil din trei segmente, cu doua coliere intre acestea , care este strans de un surub.Fiind construit din otel refractar de calitate si grosime mare, reprezinta una dintre cele mai bune solutii de racordare a sobei, centralei sau a semineului la cosul de fum.Poate fi legat la orice unghi si este mufabil la capete, fiind usor de instalat cu ajutorul celor 2 coliere de fixare.
Semineu, Soba, Centrala
Domestic, Industrial
Pentru interior
200
Produsul face parte din gama profesionala si este realizat doar din materiale certificate, multumita carora, acesta inlocuieste cu succes sistemele de racordare flexibile, oferind un sistem de racordare la cosul de fum, trainic si sigur., ce poate fi folosit pe toata perioada de utilizare a sursei.
Elemente de legatura de cea mai buna calitate pentru o racordare sigura a semineului sau sobei la cosul de fum. Burlane, coturi, clapete, reductii fabricate din otel refractar cu grosime de 2 mm, disponibile pe site-ul nostru in diferite diametre si dimensiuni. Burlanele si accesoriile comercializate de noi indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si au o durata mare de viata, fiind testate sa reziste la temperaturi ridicate.

Material: Otel
Culoare: Negru
Grosime: 2mm
Unghi Cot: 0-90gr
Dimensiune Cot: 200mm
Capac detasabil pentru curatare: DA

Comanda
×