Burlan tabla de otel Fi 150 - 50cm

Pret Vechi 127 lei
76, 00 Lei
50 cm
150 Ø
150 Ø
Otel
2 mm
Negru
Lemn, Bricheti, Peleti
1000 °C
Vopsea termorezistenta Senotherm
Mufare usoara, etansa si rapida. Conceput pentru o gama larga de surse de caldura, fiind posibila utilizarea acestuia pentru sistemele din locuinta proprie cat si in domeniul industrial.
600 °C
Burlan
2 ani
ceramic, caramida, inox
150
Burlan din otel refractar de calitate buna, o solutie ideala pentru racordarea sobei, centralei pe lemne sau a semineului la cosul de fum. Este una din variantele cele mai trainice de racordare la cosul de fum deoarece prezinta o durata mare de viata, rezistenta mare la temperatura iar la curatarea clasica cu peria nu se va deteriora. ?Aceste burlane sunt usor de instalat, fiind mufabile fara sa necesite o etansare suplimentara.?Alegand aceasta solutie de racordare veti avea un plus de siguranta si durabilitate mare in timp.
Semineu, Soba, Centrala
Domestic, Industrial
Pentru interior
150
Produsul face parte din gama profesionala si este realizat doar din materiale certificate, multumita carora, acesta inlocuieste cu succes sistemele de racordare flexibile, oferind un sistem de racordare la cosul de fum, trainic si sigur., ce poate fi folosit pe toata perioada de utilizare a sursei.
Elemente de legatura de cea mai buna calitate pentru o racordare sigura a semineului sau sobei la cosul de fum. Burlane, coturi, clapete, reductii fabricate din otel refractar cu grosime de 2 mm, disponibile pe site-ul nostru in diferite diametre si dimensiuni. Burlanele si accesoriile comercializate de noi indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si au o durata mare de viata, fiind testate sa reziste la temperaturi ridicate.

Material: Otel
Culoare: Negru
Grosime: 2mm
Inaltime: 0,5m
Dimensiune Horn: 150mm 
 

Comanda
×