Serviciu montaj cosuri de fum

Daca ai cumparat produse de calitate (cosuri de fum profesioniste), urmatorul pas este sa cauti servicii de calitate furnizate de specialisti si mesteri autorizati in domeniul termice.

Noi iti oferim servicii profesioniste de montaj si constructie hornuri (ceramice, inox, izolate), pentru ca familia si locuinta ta sa fie in siguranta. Cosurile de fum trebuie realizate si montate conform surselor de incalzire deservite si dupa particularitatile cladirilor aferente.

La montajul cosului de fum este necesara respectarea reglementarilor tehnice de specialitate in vigoare.

La constructia si montajul unui cos de fum profesionist ceramic de calitate europeana, folosim doar materiale (adezivi, mortare, placi izolatoare, etc) si accesorii de calitate superioara. Cosurile de fum trebuie realizate si montate conform surselor de incalzire deservite si dupa particularitatile cladirilor aferente.

 

 

De asemenea, urmarim respectarea tuturor cerintelor si indeplinirea tuturor standardelor nationale si europene in materie de constructii, in general, si in materie de montaj seminee, in particular. Instalatorul sursei de caldura trebuie sa respecte instructiunile privind racordarea la cosul de fum.

 

 

Cosurile de fum ceramice sunt modulare, cu mantale de beton de 33cm care se asaza una peste alta, pana se ajunge la inaltimea dorita a cosului de fum. Serviciul de montaj este complet, adica se construieste cosul de jos in sus, pana la terminalul superior, care se inchide cu palarie din inox in general.

 

 

Pe langa oferta de constructie a cosurilor de fum ceramice, noi oferim si montaj de cosuri de fum din inox (simplu sau negru), o solutie mai simpla, mai rapida si mai usoara de racordare a surselor si de evacuare a gazului si fumului rezultate in urma arderii.

 

 

Inainte de montajul propriu-zis se stabilesc si se traseaza cotele de pornire, racordare, prindere, descarcare, precum si a distantei fata de elementele adiacente combustibile ale locuintei.

Urmeaza realizarea conditiilor de rezemare pe o fundatie de beton sau structura de rezistenta.

Operatia de asamblare consta in introducerea elementelor componente unul intr-altul, cu utilizarea obligatorie a colierelor de imbinare cu care sunt prevazute.

Garniturile de etansare sunt necesare si se vor monta obligatoriu in cazul in care cosul de fum functioneaza in regim cu suprapresiune. Pentru a asigura rezistenta si stabilitatea cosului de fum se monteaza colierele de fixare si consolele de descarcare la distantele maxime precizate.

La montajul sistemului de cos de fum de inox pe exterior, conducta de evacuare a condensului trebuie izolata termic pe intreaga lungime. Intre sistemul de cos de fum din otel inoxidabil Schiedel si elementele adiacente ale constructiei executate din materialele combustibile se va mentine o distanta minima de siguranta, prescrisa de reglementarile tehnice de specialitate.

 

Pretul pentru montajul cosului de fum se va calcula in functie de:

- tipul de cos

- complexitatea lucrarii

– amplasarea acestuia: interior sau exterior

– incaltimea si diametrul acestuia

– partea de asigurare statica, daca este sau nu nevoie

–inaltimea libera a cosului de fum deasupra acoperisului

–finisat: la gata sau finisat la gri

 

 

Cerere de oferta pentru serviciu-montaj-cosuri-de-fum
×