Cosuri de fum profesionale

Cosul de fum este cea mai importanta componenta a sistemului de incalzire a semineului sau sobei tale. Asa ca trebuie sa ii fie acordata o deosebita atentie!

O gama de cosuri de fum profesioniste: ceramice izolate, din materiale de calitate precum caramida, inox, izolate, cu samota pentru durabilitate, rezistenta si siguranta in folosirea pe termen lung a semineului tau, a sobei pe lemne sau a centralei tale pe peleti. Un horn de fum profesional pentru casa, de exterior sau de interior, montat corespunzator de cosar cu experienta, creste eficienta sistemului de incalzire, prin evacuarea fumului si gazelor in siguranta.

Preturi si variante variate, in functie de diametru, inaltime si tipul cosului de fum. Pentru un montaj corect si calificat de hornuri in judetul Bacau, Onesti, Comanesti si imprejurimi, contacteaza-ne!

Cosul de fum este una dintre cele mai importante componente din constructia si punerea in functiune a unui dispozitiv termic, fie ca este vorba de semineu, soba pe lemne, centrala pe peleti, termosemineu sau orice alt tip de sursa. Calitatea materialului si profesionalismul serviciilor executate de cosarul meserias sunt vitale pentru ca clientul sa se poata bucura de caldura in caminul sau.

 

 

 

De ce depinde costul unui cos de fum?

 

Cand ne referim la pretul unui anumit cos de fum, trebuie sa tinem cont de:

-materialul din care este realizat (ceramic, inox, etc.)

-daca este izolat sau nu

-combustibilul folosit, calitate, inaltime si diametru.

 

 

 

 

Cos de fum ceramic

Cosurile de fum ceramice sunt poate cele mai cautate si montate tipuri de hornuri pentru locuinte. Ele sunt format dintr-un canal (tub) ceramic, invelite in mantale de beton, ceea ce confera siguranta, durabilitate si rezistenta mecanica si termica in timp pentru evacuarea in siguranta a gazelor si fumului rezultate in urma arderii. De aceea, acest tip de cos de fum de calitate nemteasca vine cu o garantie de 30 de ani de la producator pe sistemul ceramic.

 

 

 

 

 

 

Horn din inox

Acest tip de sistem de evacuare este unul mai simplu, mai usor de transportat, de manipulat si mai rapid de montat de cosar in locuinta, fie ca este la exterior, fie la interior. Construite dintr-un material usor, cu sectiune circulara, design modern si o tehnica speciala de evacuare.

 

 

 

 

Accesorii cosuri de fum

Odata ce cosul de fum profesionist este achizitionat, mesterului nu ii mai ramane dacat sa se aprovizioneze cu accesoriile potrivite pentru constructia hornului si sa inceapa montajul propriu-zis. De aceea, noi oferim gama completa de accesorii pentru racordarea surselor termice la cosul de fum, cuprinzand: palarii si terminale canal, racorduri simple ceramice, din inox sau izolate, etansari de exterior, regulatoare si ventilatoare speciale s.a.m.d.

 

 

 

 

 

Servicii montaj cosuri de fum

Este un serviciu important pe care il oferim clientilor nostri, alaturi de punerea la dispozitie a produselor de calitate, care cuprinde proiectare, consultanta si discutii la fata locului, precum si montaj si punere in functiune corespunzatoare si competenta a cosului de fum. Meseriasii nostri sunt persoane calificate in domeniul termic, cu experienta indelunga in acest segment de servicii.

 

 

 

 

 

 

 

Servicii curatare hornuri

Pentru ca un produs sa functioneze la parametri obisnuiti si pentru cat mai mult timp, adica sa ofere performanata si durabilitate, este necesara o intretinere si o mentenanta periodica de specialitate. In cazul unui cos de fum, este necesara interventia ocazionala pe canalul de evacuare, curatare efectuata de un cosar profesionist si autorizat.