Seminee Decorative

Creeaza o ambianta placuta si primitoare cu semineele decorative pentru casa sau apartament. Sunt ieftine, pot fi pozitionate oriunde si le poti monta si la bloc, beneficiind de o tehnologie moderna de fabricare. Se mai numesc seminee false, pentru ca flacara nu este reala, dar atmosfera pe care o creeaza un astfel de semineu este una deosebita. In plus, acestea pot fi folosite in orice anotimp, nu doar in sezonul rece. Iti punem la dispozitie o gama complexa de seminee decorative cu diferite design-uri si configuratii, incorporabile sau de perete, false sau cu functie de incalzire, cu imbracaminte din lemn, imitatie de marmura si pe diferite culori, cum ar fi alb, maro, negru, si la preturi ieftine in Bacau si zonele aferente!

 

 

Gama completa de seminee decorative pentru interior si exterior

 

 

BIOSEMINEE

Biosemineele reprezinta dispozitive decorative ce functioneaza pe baza de bioetanol, cu tehnologie avansata de fabricare, aspect modern si cu un efect de flacara ultra-realist! Nu necesita cos de fum si pot fi achizitionate in varianta tip portal (cu chenar/rama), in diferite nuante (alb/maro/negru), mobile sau de perete, la pret ieftin in Bacau!

 

 

SEMINEE ELECTRICE

Aceasta categorie cuprinde o serie de sisteme electrice care reprezinta varianta ideala la clasicul semineu pe lemne, acestea incorporand tehnologie performanta 3D si un ecran LED care permite redarea efectului ultra-realist al flacarii! Au dimensiuni mici, fiind ideale atat pentru apartament, cat si pentru casa, cu efect optional de sunet si costuri accesibile!

Functioneaza de asemenea si ca o sursa secundara de incalzire, in special cand sunt utilizate pentru asigurarea necesarului termic al unei incaperi de dimensiuni reduse! Semineele electrice vin cu posibilitatea de incorporare in perete, piese de mobilier, fiind drepte sau pe colt si cu imbracaminte din MDF, lemn, imitatie de marmura pentru a-ti decora livingul cu stil si pentru a-i oferi o atmosfera inconfundabila!

 

 

Cand ne referim la tehnologia pe care o folosesc, semineele electrice se impart in cele cu LED (gama TAGU) si cele cu VAPORI DE APA (Glow Fire), cele cu led fiind foarte avantajoase si in ceea ce priveste aspectul financiar, cat si din punct de vedere al efectelor asupra mediului inconjurator! Pe langa asta, sunt disponibile in diferite design-uri si cu diferite functii: incorporabile/de perete, cu rama MDF in stil clasic/modern/vintage, pe diferite culori (alb/maro/negru) si dimensiuni, cu efect de flacara ultra-realist si un pret ieftin si accesibil! Cea de-a doua categorie incorporeaza tehnologie Opti-Myst si perspectiva asupra focului pe doua laturi, fiind dispozitive ideale pentru delimitarea a doua incaperi, pentru living sau sufragerie, pe diferite dimensiuni si preturi accesibile in Bacau!

 

SEMINEE DE EXTERIOR

 

 

SEMINEE TIP VATRA PE LEMNE

Denumite si fire pit, acestea reprezinta varianta perfecta daca iti doresti redarea unui aspect original si estetic al curtii sau gradinii, semineele functionand pe baza de ardere a lemnelor in bolul metalic si asigurand in mod eficient necesarul termic in mediul exterior!

 

 

INCALZITOARE PE GAZ

Aceste dispozitive prezinta doua beneficii importante: design-ul inedit si eficienta in generarea de caldura pe timpul serilor mai reci cum ar fi cele de toamna! Functioneaza pe baza de propan-butan sau propan pur cu flacara adevarata cu  aspect impresionant, la butelie, si fiind disponibile in diverse variante, culori, forme sau dimensiuni, la preturi ieftine si transport asigurat!

 

 

 

BIOSEMINEE MOBILE DE EXTERIOR

Aceasta gama prezinta functii asemanatoare cu cea a biosemineelor pentru interior, diferenta fiind data de faptul ca dispozitivele cuprinse in aceasta categorie pot fi usor mutate in functie de preferinte sau nevoi!

 

 

SEMINEE DE EXTERIOR PE PELETI

Vorbim de sisteme termice de exterior cu o utilizare facila si confortabila si cu o eficienta ridicata in generarea de caldura, atunci cand temperatura de afara este mai scazuta! Procesul automatizat face toata munca, singurul lucru pe care trebuie sa il faci tu fiind asezarea peletilor in rezervorul semineului iar, in acest fel, te vei putea bucura de toate beneficiile unui astfel de sistem, precum sticla cu vedere panoramica 360 asupra focului!

 

 

RAME DECORATIVE

Daca te numeri printre clientii din Bacau care nu isi doresc un semineu pentru asigurarea necesarului termic, ci doar pentru design-ul unic si deosebit, atunci ramele decorative sunt varianta ideala pentru livingul tau! Sunt elemente de decor cu un aspect elegant, la un pret ieftin si pe diferite nuante precum maro, gri, negru, beg sau alb!

 

 

In incheiere, ne dorim sa va prezentam o galerie de imagini cu seminee decorative montate in livingurile clientilor nostri din Bacau, in diferite stiluri, culori si configuratii: